Οδηγίες
Πλάθουμε τα υλικά μας και ετοιμάζουμε τα μπιφτέκια για εμάς και ταυτόχρονα ετοιμάζουμε καταπληκτικά burgers για τα παιδιά.
Με ένα ποτήρι ανοίγουμε τρύπα στα burgers.
Το κενό που δημιουργούμε είναι και εκεί που θα τοποθετήσουμε μετά το αυγό.
Βάζουμε το ταψί επάνω στο τρίποδο και τοποθετούμε τα μπιφτέκια. Ψήνουμε 12΄στους 250 βαθμούς.
Μόλις τελειώσει ο χρόνος προσθέτουμε το αυγό και το αφήνουμε να ψηθεί για 3΄ακόμα.
Προσθέτουμε τυρί cheddar και σερβίρουμε.
Υλικά
1 kg μοσχαρίσιο κιμά
1 κούπα τριμμένη φρυγανιά
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κουτ. της σούπας κέτσαπ
ψωμάκια για burgers
2 αυγά
1 κ.τ.σ. λάδι
1 κ.τ.σ. ξύδι
αλάτι, πιπέρι
Comentarios