ΥΛΙΚΑ
4 κούπες λιωμένες πατάτες
2 κούπες τυρί μοτσαρελλα ( τριμμένη)
1 μεγάλο αβγό
¼ κούπας αλεύρι για Ο.Χ.
4 κ. Σ. Φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Τριμμένη φρυγανιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε τις πατάτες με την φλούδα στο aroma robot.
Αφού ψηθούν τις ξεφλουδίζουμε και τις πολτοποιούμε με ένα πιρούνι σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε την μοτσαρέλλα, το αβγό, το κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύουμε να ενωθούν καλά όλα τα υλικά.
Πλάθουμε σε κεφτεδάκια και τα περνάμε από την φρυγανιά.
Τηγανίζουμε στο ψηλό τρίποδο του aroma robot, στους 250 βαθμούς για 12 λεπτά.
Commentaires