top of page

Συνταγή Χοιρινά Σουβλάκια με Λαχανικά



Για εμάς τους Έλληνες το σουβλάκι δεν είναι απλά ένα fast food. Είναι το σήμα κατατεθέν του Ελληνικού φαγητού. Η πιο βασική λιχουδιά της Ελληνικής γαστρονομίας. Θεωρούμε ότι είναι εύκολο και πρακτικό φαγητό που όμως δύσκολα το φτιάχνουμε.


Γιατί;

Πως θα το φτιάξουμε;

Που θα το ψήσουμε;

Τι αποτέλεσμα θα έχουμε;


Απολαύστε στο Aroma Robot® ένα πλούσιο, εκπληκτικό και ελαφρύ γεύμα στο πιάτο σας με την πιστοποίηση του υγιεινού μαγειρέματος.


Μόνο στο Aroma Robot®, αυτή την μοναδική συσκευή στον κόσμο μπορείτε να απολαύσετε χωρίς κόπο, εύκολα, σε χρόνο ρεκόρ, εκπληκτικά χοιρινά σουβλάκια με λαχανικά.


Μοναδικό το αποτέλεσμα, ασύγκριτη η γεύση τους. Καλοψημένο και ζουμερό το κρέας, πεντανόστιμα τα λαχανικά.


ΥΛΙΚΑ

  • 750γρ. Χοιρινός λαιμός

  • 1 μεγάλο κρεμμύδι

  • Μανιτάρια

  • Πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πράσινη)

 

ΜΑΡΙΝΑΔΑ

  • 3 σκ. Σκόρδο ψιλοκομμένο

  • Σκόνη σκόρδο

  • Σκόνη κρεμμύδι

  • 1 ποτήρι του κρασιού λάδι

  • ½ ποτήρι του κρασιού μπαλσάμικο

  • Μαύρο πιπέρι

  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

  • ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε το κρέας σε κύβους και το βάζουμε στην μαρινάδα το λιγότερο για μισή ώρα. (Όσο περισσότερο μαρινάρετε το κρέας τόσο πιο νόστιμο θα γίνει).

  • Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε το ποδαράκι του.

  • Κόβουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε μεγάλα τετράγωνα κομμάτια.

  • Αφού μαριναριστεί το κρέας περνάμε διαδοχικά κρέας, μανιτάρι κρεμμύδι, πιπεριές.

  • Περνάμε όλα τα υλικά εναλλάξ στο καλαμάκι.

  • Τα τοποθετούμε σε προθερμασμένη σχάρα μέσα στο Aroma Brand® και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 250°C.





 
 
 

Comments


bottom of page