
Για εμάς τους Έλληνες το σουβλάκι δεν είναι απλά ένα fast food. Είναι το σήμα κατατεθέν του Ελληνικού φαγητού. Η πιο βασική λιχουδιά της Ελληνικής γαστρονομίας. Θεωρούμε ότι είναι εύκολο και πρακτικό φαγητό που όμως δύσκολα το φτιάχνουμε.
Γιατί;
Πως θα το φτιάξουμε;
Που θα το ψήσουμε;
Τι αποτέλεσμα θα έχουμε;
Απολαύστε στο Aroma Robot® ένα πλούσιο, εκπληκτικό και ελαφρύ γεύμα στο πιάτο σας με την πιστοποίηση του υγιεινού μαγειρέματος.
Μόνο στο Aroma Robot®, αυτή την μοναδική συσκευή στον κόσμο μπορείτε να απολαύσετε χωρίς κόπο, εύκολα, σε χρόνο ρεκόρ, εκπληκτικά χοιρινά σουβλάκια με λαχανικά.
Μοναδικό το αποτέλεσμα, ασύγκριτη η γεύση τους. Καλοψημένο και ζουμερό το κρέας, πεντανόστιμα τα λαχανικά.
ΥΛΙΚΑ
750γρ. Χοιρινός λαιμός
1 μεγάλο κρεμμύδι
Μανιτάρια
Πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πράσινη)
ΜΑΡΙΝΑΔΑ
3 σκ. Σκόρδο ψιλοκομμένο
Σκόνη σκόρδο
Σκόνη κρεμμύδι
1 ποτήρι του κρασιού λάδι
½ ποτήρι του κρασιού μπαλσάμικο
Μαύρο πιπέρι
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κρέας σε κύβους και το βάζουμε στην μαρινάδα το λιγότερο για μισή ώρα. (Όσο περισσότερο μαρινάρετε το κρέας τόσο πιο νόστιμο θα γίνει).
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε το ποδαράκι του.
Κόβουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε μεγάλα τετράγωνα κομμάτια.
Αφού μαριναριστεί το κρέας περνάμε διαδοχικά κρέας, μανιτάρι κρεμμύδι, πιπεριές.
Περνάμε όλα τα υλικά εναλλάξ στο καλαμάκι.
Τα τοποθετούμε σε προθερμασμένη σχάρα μέσα στο Aroma Brand® και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 250°C.
Comments